TRAVEL BLOG

Welcome to my Travel Blog.

DSC03919.JPG

During my travels I like to just sit down somewhere for a few hours. After a while you become invisible for your surroundings. This means you can look, gaze, marvel as much as you like at the things happening around you. So I did and I even captured these spectacles in stories, videos and photos.

The stories are in Dutch, but there is also enough to see and watch.

And if you read or see or watch something that you want to know more about, please  send me a message!

 

TRAVEL BLOG

WAE REBO | FLORES

Als je een jaar door Indonesië reist ontkom je er niet aan in het regenseizoen terecht te komen. Nadat we al van Java naar Bali en daarna naar Lombok gevlogen waren in de hoop de regen te ontvluchten, besloten we nog oostelijker te reizen. Want de regen bleef ons maar achtervolgen. We vonden een georganiseerde boottocht die in vier dagen van Lombok naar Flores vaarde. Onderweg waren er uitstapjes gepland, zoals snorkelen met een Manta rog, een roze strand en als hoogtepunt een wandeltocht tussen de dodelijke Komodo varanen. De boottocht zelf bleek de grootste uitdaging te zijn! Een boot van cardboard en een zee waar het golfslagbad van Center Parcs niets bij is.

NOORD BALI

SINGARAJA | Bali

 

Singaraja ligt aan de noordkust van Bali. Het is de oude hoofdstad van dit Indonesische eiland (nu Denpasar). Vanaf het vliegveld in het zuiden is het ongeveer 3 uurtjes met auto of scooter. De route er naartoe loopt door kronkelende bergpaden, langs twee prachtige meren en door authentieke dorpjes. Alleen de weg ernaartoe is al de moeite waard. Zorg wel voor reispilletjes als je snel autoziek wordt….